-

VI-KA - Thisted Handicap Idræts Forening

 
 
 
 
     


Special olympics Festival 2012 i Skjern

VI-KA havde 2 hold med til floorball turneringen under SO Festivallen i Skjern. Efter testkampen lørdag formiddag, blev de 2 hold placeret hver sin puljer med 3 andre Hold.

I A rækken mødte VI-KA 1 følgende klubber Helsingør 1, Haslev, og Tyskland 2. Første kamp var i mod Tyskerne og blev vundet 9-2, anden kamp var imod Helsingør og den blev vundet med 8-4, på tros af at man tidligere på dagen havde tabet et kortet test kamp mod dem med 2-4. Søndag formiddag skulle den sidste kamp så spilles imod Haslev. Det blev en tæt kamp, som VI-KA desværre tabte med 2-3. Heldigvis havde Haslev tabt til Helsingør, så til slut havde alle 3 hold 6 point. og når man så kikkede på målforskellige i de fælles kampe, og der havde VI-Ka + 2 og de andre henholdsvis -1 og -2, så VI-KA Vandt alligevel guldet.

I B Rækken mødte VI-KA Helsingør 2, Tyskland 1 og Sverige.Første kamp var imod Sverige som holdet vandt 9-3, den næste var imod Helsingør. Det blev en meget tæt kamp, som VI-KA vandt med 6-5. Søndag stod VI-KA 2 i samme postion som VI-KA 1, nemlig at VI-KA med et nederlag kunne ryge fra første pladsen til 3 pladsen. Det blev endnu en tæt kamp, som flere gang stod helt lige, men VI-KA trak det længste strå og vandt kampen med 4-3 og der med var den anden guld medalje klar.

Se flere billeder fra stævnet