VI-KA - Thisted Handicap Idræts Forening

 
 
 
 
     


FM i Hockey 2017

Handicap Idrætsforeningen VI-KA Thisted vandt Forbundsmesterskabet i Hal-Hockey i den bedste række

Lørdag d. 29.  April Vandt VI-KA Thisteds A Hold, forbundsmesterskabet for 7. gang og er nu klar den klub, der har vundet A rækken flest gang historisk set. Det skete ved et stævne i Grindsted.

VI-KA mødte i første kamp Lavuk (en klub fra København) Her brage Søren Kær VI-KA foran 1-0 inden at Lavuk fik udlignet. Søren scorede dog igen til 2-1 og senere kunne hans bror Nikolaj lukke kampen med en scoring til 3-1.

Anden kamp var imod Hosens. Det var en meget tæt kamp, med mange chancer i begge ender. Desværre var det Hosens, som havde heldet med sig og de fik i anden halvleg scoret kampens eneste mål.

3. kamp var i mod Kolding. I den kamp bragte Christian Vutborg VI-KA foran 1-0, herefter har kampen meget tæt, i anden halvleg fik Søren Kær en 2 minutters udvisning, men det lukkes VI-KA med god fight og samarbejde at holde Kolding fra scoring, og VI-KA vandt kampen 1-0

Sidste kamp var i mod Vejle. Den skulle vindes, hvis man ville have chancen for Guld. Det blev endnu en tæt kamp. Søren Kær fik første halvleg scoret til 1-0. VI-KA fik her efter et godt tag på kampen. Der kom flere gode afslutningen, dog uden at det gav flere mål. Vejle god også til enkelte gode chancer, men forsvar og Målmanden hold buret rent, og en 1-0 sejr var hjemme, og der blev hjulpet.

Man måtte dog afvente resultatet af næste kamp før man viste om, VI-KA skulle have guld eller sølv. Det var nemlig Horsens og Kolding der skulle spille, og hvis Horsens vandt, ville de snuppe guldet, da de 2 hold så pointmæssig var lige, og Horsens havde vundet den indbyrdes kamp. Det blev rigtig gyser at se på. Horsens kom hurtigt foran 1-0, men så kom Kolding i gang, og med 3 scoringer, så stod der pludselig 1-3, Hosens nåede at få reduceret en gang før pausen. Lidt inde i anden halvleg fik Horsens så udlignet, og herefter bølgende kampe frem og tilbage, med chancer i begge ender. Men det blev ikke flere mål, og med 3-3 resultat, var VI-KA det eneste hold med 9 point efter 4 kampe, og FM titlen var i hus.

Udover A holdet, havde VI-KA også fået kvalificeret 2 B hold og D til FM turneringen. I B Rækken blev Thisted holdene henholdsvis nr. 3 og 5, og i D rækken blev det også til en 3. plads. Så der var altså masser at medaljer til spillerne fra VI-KA Thisted


A holdet da Guldet var sikret


A Holdet med deres medaljer og Pokaler


B1 Holdet med deres medaljer og Pokal


B2 holdet med deres medaljer


D Holdet med deres medaljer og Pokal

Se flere billeder fra stævnet her