VI-KA - Thisted Handicap Idræts Forening

 
 
 
 
     


FM i Hockey 2022

Forbundsmestretitel i Hal Hockey i A Rækken til Handicap Idrætsforeningen VI-KA Thisted

 Lørdag d. 9 april havde handicap klubben VI-KA Thisted 2 hold med til forbundsmesterskaberne i Hal Hockey som blev afholdt i Ålestrup. De 2 hold havde kvalificeret til FM med deres resultater i 4 forudgående regions stævner. Det var hold i A rækken og et i E rækken de havde med.

Holdet i A rækken fik for forrygende start på turneringen, da de vandt deres første kamp imod Ikast med 2-0, første mål sat ind af Morten Søgård og andet mål af Henrik Joe Bendsen. Anden kamp var imod HIVO fra Vejle og blev til et 1-0 sejr til VI-KA på et må af Søren Kær.

Den 3. kamp var imod Horsens. Her kom VI-KA også godt i gang med 2 hurtige mål af Søren kær, men i anden halvleg kom Horsens mere end i kampe som endte 2-2.

Så havde resultaterne af de andre holds indbydelse kampe gjort, at mesterskabet allerede var hjemme inden den sidste kamp imod Lavuk fra København. Den kamp kom VI-KA også foran 1-0 i efter et klumpspil foran Lavuks mål, hvor enden Søren Kær eller Henrik Joe Bendsen fik sidste stav på pucken inden den røg i mål. Lavuk fik senere udlignet til 1-1 som blev kampens resultatet. Men de 8 point vart altså nok til at holdet senere kunne løfte pokalen som vinder af A rækken. Guldet blev en ekstra fødselsdagsgave til forsvarsspilleren Lisa Bendsen Andersen, da hun fyldte 30 år samme dag.

E holdet blev nr. 4 i deres række

Det er 8. gang at VI-KA Thisted vinder A rækken ved forbundsmesterskaberne og de er dermed klart den klub der har vundet den flest gang.

A holdet da Guldet var sikretSe flere billeder fra stævnet her