VI-KA - Thisted Handicap Idræts Forening

 
 
 
 
     


3 Spillere fra VI-KA Thisted vandt bronze ved Special Olympic World Winter Games i Sydkorea.

Floorball var med som opvisningsidræt ved Special Olympics World Winter Games i Sydkorea. 8 lande have fået lov at sende et hold, og på det danske hold var bl.a. Dennis, Christian og Peter fra VI-KA Thisted, samt assistent træner Alex Dahl Jensen. Det var tale om en mindre form for floorball, med en målmand og 3 mark spillere på banen af gangen. Det blev først spillet test kampe, og her klare det danske hold sig så godt, at de røg i øverst række, kaldet 1 division, sammen med hold fra Finland, Sverige og Rusland. I 2. division spillede Schweiz, Østrig, Irland og Sydkorea.

Det danske hold tabte til Finland, men i kampen mod Sverige, blev det til en 3-1 sejr. Russerne viste sig at være lige så hårde som Finnerne og derfor endte det med at Finland og Rusland spillede finale, som Finland vandt 6-2, og Dansker mødte svenskerne i bronze kampen som Danmark vandt 4-2. Alle 3 VI-KA spillere fik score i løbet af Danmarks kampe.

Ud over kampene, oplevede spillere en masse andet, bl.a. en kæmpe åbnings og afslutningscermoni, og muligehed for at se de andre sportsgene i aktion.

Se flere billeder her