VI-KA - Thisted Handicap Idræts Forening

 
 
 
 
     


Malmø open 2014 

Den 8-9 marts deltog 2 hold ved Floorball turneringen under Malmø Open.  VI-KA Thisted, der var med for 7 år i træk, denne gang med et i 2. division og 1 i 3. division.

I 3. divison startede det svært for Thisted holdet. Det blev til nederlag i de først 3. kampe, men til gengæld blev det til sejre i de sidste 3. Så det blev til en 3. plads ud af 7 da alle havde spiller imod i hinanden. Dermed var holdet sikret semifinale kamp. Desværre blev denne tabt, og det samme gjorde bronzekampen. 

For 2 divisionholdet gik det godt fra start. Det blev til sejr i de først 2 kampe og en første plads i puljen, men et nederlag på 1-4 til IBF Offensiv sendte holdet ned på en 4 plads. Heldigvis kom man godt igen i næste kamp med en sejr. Første dagens 5 og sidste kampe blev en gyser imod det førende hold i puljen Palmstaden 1. Kampen var meget tæt, men skiftende føringen, men Thisted fik det sidste mål i kampen der endte 5-5. I den tætte række rakte det dog kun til en foreløbig 4 plads. 

Anden dagen bød på kamp imod nr. 5 og 3 i puljen. Første kamp var imod Palmstaden 2, og det blev til en sejr. Sidste kamp skulle afgøre om holdet endte som nr. 4 eller 3. Det blev endnu en tæt kamp som endte med en Thisted sejr, og de palmstaden 2 samtidig vandt deres kamp endte Thisted som nr. 3 og Palmstaden 2 som nr. 4. I toppen byttede  IBF Offensiv og Palmstaden 1 også plads. Derfor blev det Palmstaden 1 at Thisted skulle møde i semi finalen. Thisted gik efter at få en førring fra start, da Palmstaden i første kamp havde været rystet, da de kom bagud. Taktikken virkende og Thisted havde en pæn føring kampen igennem og da Palmstaden 1 til sidste valgte at tage målmanden ud til fordel for en ekstra mark spiller, satte Thisted trumf på med yderlig 2 hurtige mål til en 6-1 sejr. 

Man havde så regnet med at finalen ville blive imod IBF Offensiv, som man havde tabt til dagen i forvejen. Men i slutningen af deres semifinale var det pludselig Palmstaden 2 der trak fra og vandt. Dermed gik Thisted fra at være underducks til favorit. I finanlen kom Thisted foran 2-0, men så svarede Palmstaden godt igen og fik udlignet. Blandt andet hjulpet på vej af en tvivlsom dommerkendelse. Thisted kom dog igen og bragte sig på 4-2. Palmstaden 2 kæmpede dog videre og fik yderlig et mål, men så var kampen også slut og Thisted vandt 4-3 og kunne altså tage guldet med til Danmark. Palmstaden 2 fik som bedste svenske hold i rækken, en plads til SO festivallen i Frederikssund i maj.

Se billeder fra turen her